Idrætspriser ved Herning Idrætsråd

Større anerkendelse til idrætten

Hvert eneste år er der gode historier at fortælle fra foreningslivet. Det kan både være om en succesfuld integration gennem idræt, den dygtige og iderige unge træner eller pigeholdets medalje ved mesterskabsstævnet.

Få hæderen og pengene til din forening

Det er op til jer – ude i foreningerne – at indstille egnede kandidater til de forskellige priser. Det er jeres mulighed for at øge anerkendelse af enten en vigtig person, et velfungerende hold eller en initiativrig forening. I forhold til prisen som årets idrætsforening er ’Jante-loven’ kastet væk – det er helt i orden at indstille sin egen forening. Skynd jer at sprede budskabet, så flest muligt kan komme med fra starten.

Uddeling af priserne

Uddelingen finder i 2024 sted ved Idrætsrådets repræsentantskabsmøde mandag d. 29. april 2024. Dog vil vinderne og flere nominerede blive overrasket ude i foreningerne i år, på video.

Der har været god redaktionel omtale af de nominerede i Herning Folkeblad før uddelingen. Vi er således lykkedes med at skabe større synlighed om amatøridrætten i kommunen, og sikre at der kan gives et ’økonomisk klap på skulderen’.

Årets idrætsforening

 

Anker Høsts initiativpris – årets idrætsforening

Grundlag: Anker Høsts initiativpris – årets idrætsforening gives til en forening, der har markeret sig særligt positivt i årets løb.

Med hæderen følger en check på 5.000 kr. fra Anker Høst.

Årets idrætsforening uddeles af Herning Idrætsråd i samarbejde med Anker Høst.
Prisen er indstiftet i 2015 og uddeles ved Herning Idrætsråds repræsentantskabsmøde, mandag d. 29. april 2024.

Tidsfrist: Indstilling skal finde sted inden 25. marts 2024, indstillingen sendes på mail til kh@hir.dk

Partner: Hos Anker Høst møder du udelukkende opdaterede, professionelle medarbejdere med oprigtig interesse for at give dig den bedste service og rådgivning inden for vores felt – revision. Hos os handler det om resultater – også dem, der ligger uden for regnskabet. Lær Anker Høst bedre at kende.

SparNords Ungdomspokal – årets unge idrætsleder

SparNords Ungdomspokal – årets unge idrætsleder

Grundlag: SparNords Ungdomspokal tildeles en ung idrætsleder, der har markeret sig ved en særlig indsats for sin klub (eksempelvis som træner, instruktør, bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem eller lign.)
Med hæderen følger en check på 5.000 kr. fra SparNord.

Ungdomspokalen uddeles af Herning Idrætsråd i samarbejde med SparNord.
Pokalen bliver indstiftet i 2015 og uddeles ved Herning Idrætsrådets repræsentantskabsmøde, mandag d. 29. april 2023.

Tidsfrist: Indstilling skal finde sted inden 25. marts 2024, indstillingen sendes på mail til kh@hir.dk

Sponsor: Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud. Kort og godt: Den personlige bank i en digital verden – i hvilken du også kan læse mere om SparNord.

Årets frivillige – Blüchers frivilligpris

Grundlag: Frivilligprisen uddeles til en passioneret frivillig, som med en ekstra indsats sikrer, at andre medlemmer får en ekstraordinær idræts- og foreningsoplevelse.

Med prisen følger 5.000 kr.

BLÜCHER’s frivilligpris uddeles af BLÜCHER sammen med Herning Idrætsråd og uddeles for fjerde gang ved Herning Idrætsråds repræsentantskabsmøde, mandag d. 29. april 2024.

Tidsfrist: Indstilling skal finde sted inden 25. marts 2024, indstillingen sendes på mail til kh@hir.dk

Partner: https://www.blucher.dk/

Årets Talenttræner

ÅRETS TALENTTRÆNER – LYSGAARD FONDEN

Lysgaard Fonden ønsker i samarbejde med Talent Herning at sætte positiv opmærksomhed på trænerfaget og vise, hvor vigtig en aktør træneren er i talentets udvikling. Den gode talentudvikler skal udover at være faglig stærk også formå at lave et talentudviklingsmiljø, hvor der er trivsel, anerkendelse og interesse for hele talentets liv og hverdag. Prisen er på 10.000 kr., og i indstillingen til Årets Talenttræner 2023 lægger Talent Herning & Lysgaard Fonden vægt på, at træneren:

  • Skaber et udviklende og positivt miljø for atleterne.
  • Skaber muligheder for atleternes personlige udvikling og gode resultater på kort og langt sigt.
  • Viser et særligt potentiale i idrætsmiljøet, og er en inspiration for især andre trænere og atleter.
  • Andet

Alle trænere, hvis forening er hjemhørende i Herning Kommune, kan komme i betragtning til prisen. Prisen uddeles til træneren i forbindelse med træning eller anden aktivitet i klubben i januar/februar 2024. Deadline for indstilling er søndag d. 7. januar 2024.

Indstil ved at klikke her:

Ringkøbing Landbobanks Talentpris

Grundlag: Ringkjøbing Landbobanks Talentpris uddeles til en lovende ung idrætsudøver eller hold, der har haft et gennembrud i det forgangne år. Udøveren skal være mellem 15 og 22 år for at kunne indstilles til prisen.

Med hæderen følger en check på 10.000 kr. fra Ringkjøbing Landbobank.

Talentprisen uddeles af Talent Herning i samarbejde med Ringkjøbing Landbobank.
Prisen uddeles for niende gang ude i den pågældende klub, med overraskelse som filmes. Videoen vises ved Herning Idrætsråds repræsentantskabsmøde, mandag d. 29. april 2024. Og offentliggøres på sociale medier efterfølgende.

Tidsfrist: Indstilling skal finde sted senest 10/1 2024 på mail til Søren Baadsgaard, på thesb@herning.dk

Sponsor: Ringkjøbing Landbobank tager sig tid til dig, og banken har hjertet med i rådgivningen – det giver dig tryghed og ro i sjælen. Hos Landbobanken handler det om ærlig interesse og respekt for vores kunders drømme, planer og ønsker. Besøg banken.